Asus lanseaza in decembrie Transformer Prime

 Asus lanseaza in decembrie Transformer Prime

   Asus România va lansa luna viitoare pe piaţa locală noua tabletă Eee Pad Transformer Prime, prima tabletă din lume cu procesor NVIDIA Tegra 3 quad-core. Ca şi prima generaţie a tabletei Transformer şi Eee Pad Transformer Prime va fi disponibilă împreună cu dock-ul ASUS, ceea ce o va asemăna cu noul ultrabook de la Asus, ZenBook. Momentan tableta va veni cu sistem de operare Android 3.2 Honeycomb, dar se va putea actualiza la Android 4.0 Ice Cream Sandwich.

   Transformer Prime are un aspect metalic ultra-subţire de 8.3mm, o greutate de 586g, dispune de sistem audio cu tehnologie ASUS SonicMaster şi baterie cu tehnologie Litiu-Polymer cu o autonomie estimată la 12 ore şi 18 ore atunci când este combinată cu dock-ul mobil.

   Preţurile internationale vor varia, în funcţie de piaţă, de la 499$ la 599$ în timp ce dock-ul mobil comercializat ca accesoriu la 149$.

   Cu un procesor cu patru nuclee, un accelerator grafic GeForce cu 12 nuclee şi tehnologie vSMP, Transformer Prime oferă cea mai bună şi rapidă experienţă de lucru pentru multitasking, navigare web, redare video Full HD şi jocuri.

   Eee Pad Transformer Primedispune de un ecran Super IPS Plus cu luminozitate crescută pentru o lectură mai bună în condiţii de iluminare exterioară. O cameră de 1.2MP permite efectuarea de video-conferinţe în timp ce o cameră principală de 8MP cu auto-focus şi bliţ LED captează imagini strălucitoare graţie diafragmei F2.4, senzorului CMOS iluminat din spate, focalizării în adâncime la atingere şi reducerii zgomotului în condiţii de iluminare insuficientă pentru fotografii mai clare şi mai precise. O premieră pentru tablete, camera de 8MP a lui Transformer Prime are capacitatea să capteze filme HD 1080p.

   Noua tabletă Transformer Prime este disponibilă în variante de 32GB şi 64GB, împreună cu un slot pentru carduri microSD, conector audio combo de 3.5mm şi un port microHDMI pentru conectarea la un display extern. Dock-ul mobil dispune în plus de o tastatură şi un touchpad, alături de portul USB şi slotul pentru carduri SD.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.