ASUS lansează GeForce GTX 960 Mini

 ASUS lansează GeForce GTX 960 Mini

ASUS a anunţat GeForce GTX 960 Mini, o placă video dedicată sistemelor mini-ITX, designul fiind identic cu GTX 670 Mini şi GTX 760 Mini, PCB-ul măsurând doar 17cm lungime. Placa foloseşte procesorul GM206 cu 1024 nuclee CUDA şi dispune de 2GB de memorie GDDR5. Sistemul de răcire este format dintr-un radiator de aluminiu precum şi un ventilator Cooltech, iar pentru alimentare necesită un conector de 6pini.

GeForce GTX 960 Mini vine overclockată din fabrică şi dispune de o frecvenţă a procesorului de 1190 MHz, 1253 MHz GPU Boost iar frecvenţa memoriei este de 7.00 GHz. La capitolul conectivitate, GTX 960 Mini dispune de un port HDMI 2.0, un port dual-link DVI precum şi trei DisplayPort 1.2. ASUS nu a oferit nici o informaţie cu privire la preţul acestei plăci video.

ASUS_GeForce GTX 960 Mini

ASUS_GeForce GTX 960 Mini

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.