Asus ar putea lansa Ultrabook-ul cu display rotativ in 2012

 Asus ar putea lansa Ultrabook-ul cu display rotativ in 2012

Care este cel mai bun mod de a ataca atât piata notebook-urilor si a tabletelor, fara a pierde cele mai bune caracteristici ale ambelor? Lansezi un ultrabook cu touchcreen si ecran rabatabil. Surse anonime din industrie au raportat ca Asus va face anul viitor si va lansa primul model în timpul Computex Taipei, în iunie.

Stirile au urmat dupa rapoartele precedente cum ca producatorii de ultrabook-uri încorporeaza touchscreen în proiectele lor, începând de anul viitor pentru a suporta si caracteristicile de touch Windows 8. Pentru a face posibil acest lucru, producatorii de back-light unit (BLU) au montat corpuri de iluminat, filme optice si ghiduri de panouri luminoase pe partea de sus a ultrabook-urilor prin utilizarea unei celule deschise (care depinde de pe capacul ultrabook pentru protectie) sau a procesului de deschidere. Acest lucru reduce grosimea ultrabook-urilor touch si le pastreaza în conformitate cu Intel sub 0.83 inch.


Acestea fiind spuse, cand un ultrabook devine tableta nu va fi la fel de subtire ca o tableta normala, dar cumparatorii vor avea posibilitatea de a folosi tastatura atunci cand tastarea pe ecranul senzorial devine prea enervanta. Ultrabook-ul Asus, care isi va face aparitia in luna iunie este deja programat pentru a fi folosit alaturi de Windows 8, atunci când acesta va fi oferit de Microsoft pentru consumul public în septembrie…si, probabil, nu va fi doar un ultrabook cu ecran rotativ.

Ideea de ecran rotativ, provine de la Intel, care ofera un manunchi de idei de design pentru partenerii „subordonati” pentru viitoarele ultrabook-uri. Viitoarelor modele vor suporta platforma Intel Ivy Bridge din luna mai 2012, pentru care este de asteptat ca numarul de cereri sa fie foarte. Totusi, combinatia de Ivy Bridge si un touchscreen rotativ poate fi exact ceea ce piata de ultrakook-uri are nevoie pentru a atrage consumatorii care folosesc tablete, asta daca vor avea un pret rezonabil.

Recent, presedintele Acer, Jim Wong a declarat ca preturile ultrabook-urilo vor scadea, acestea fiind cuprinse intre 799 dolari la 899 dolari din al doilea trimentru al anului 2012 si apoi la 499 dolari în 2013. Dar aceste ultrabook-uri cu touchsceen si ecran rotativ vor fi la fel de ieftine? Probabil ca nu, astfel încât exista o sansa buna sa vedem doua transe de ultrabook-uri care vor fi lansate in septembrie 2012.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.