Sony a anuntat lansarea Playstation Vita si costul real al cardurilor de memorie

 Sony a anuntat lansarea Playstation Vita si costul real al cardurilor de memorie

Playstation Vita a fost anuntat in presa foarte tarziu, uneori pentru motive valide (poti folosi doar un singur cont de PSN pe Vita fara resetarea dispozitivului) si alte ori pentru motive care nu poate fi atat de valabile ( „problemele pe scara larga” cu lansarea PS Vita in Japonia care pare sa nu fie atât de raspândita dupa cum se vede).

Una dintre cele mai mari informatii a fost pretul cardurilor de memorie, care vor vrea mai mult sau mai putin sa functioneze bine. Magazinul On-line GameStop le-a enumerat pentru o perioada de timp, la preturi foarte mari: 4 GB pentru 30$, 8 GB pentru 45$, 16 GB pentru 70$ si 32 GB pentru 120$.

Ei bine, se pare ca GameStop a furnizat informatii gresite. Vestea nu este chiar asa rea (desi aceste preturi sunt în continuare prea mari). Potrivit blog-ului Playstation preturile reale sunt 19.99 dolari, 29.99 dolari, 59.99 dolari si 99.99 dolari. Nu putem spune ca un card de 32 GB de memorie pentru 100$ este ceva ce ar trebui sa-i multumeasca pe cei de la Sony, dar cel putin aceste preturi sunt un pic mai mici decât ceea ce a anticipat GameStop. Daca aveti de gând sa cumparati jocuri pe suporturi fizice, un card de 4 GB ar trebui sa fie suficient.

În plus, fata de „reducerile de preturi” ale cardurilor de memorie, Sony a anuntat ca vor fi numai 25 de jocuri disponibile la lansare, nu cum au spus altii ca ar fi 100 de jocuri în dezvoltare. Preturile jocurilor variaza intre 9.99 dolari si 49.99 dolari. Cu toti vrem sa vedem jocuri de 5 dolari descarcate de pe PlayStation Store (le au acum pentru original PSP).

Aici este lista catorva titluri din ziua lansarii de la Sony:
Escape Plan (doar PSN);
Hot Shots Golf: World Invitational;
Hustle Kings (doar PSN);
Little Deviants;
ModNation Racers: Road Trip;
Super StarDust Delta (doar PSN);
UNCHARTED: Golden Abyss
wipEout 2048

Escape Plan pare a fi interesant fiind un joc puzzle psihic, si, desigur, Uncharted.Little Deviant. Alte trei jocuri în ziua lansarii pare suficient sa va tina ocupati pentru un timp. Vita vine si cu jocuri ARG, de asemenea.

Câteva titluri care vor urma dupa lansarea Sony pe care acestia o numesc „fereastra de lansare”:
Gravity Rush
MLB 12 The Show
Reality Fighters
Unit 13
Unit 13 este un shooter militar dezvoltat de Zipper Interactive ( care fac o multime de jocuri SOCOM). Ai un scor pentru fiecare misiune si de acolo sunt stimulente pentru a bate scorurile prietenilor tai, sau chiar puteti debloca continut pentru prietenii dumneavoastra daca o faceti destul de bine.
Fata de jocurile de la Sony, alte 17 titluri vor fi adaugate în ziua lansarii, si inca sase dupa „fereastra de lansare”. Blog-ul Playstation are detaliile complete.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.