Sony PlayStation 4 caracteristici, design, jocuri si data de lansare

 Sony PlayStation 4 caracteristici, design, jocuri si data de lansare

Sony este cu siguranță în concurență cu Microsoft pentru a lansa următoarea generație de console. Atunci când PlayStation 3 a fost lansat acum cinci ani, a fost vândut în aproape orice magazin și până la 31 iunie 2011 s-au vândut mai mult de 51 milioane de unități. Competiția devine mai dură și intensă pe piața de jocuri video, iar Sony pregătește lansarea consolei PlayStation 4 sau PS4.

Caracteristicile și specificațiile PlayStation 4

Se spune Sony PlayStation 4 ca este realizat din materiale ecologice. Consola de gaming este posibil sa fie fabricata din 60% materiale reciclabile. În afara de asta, acesta va avea, de asemenea, o caracteristica „Eco Start”, care va permite jucatorilor sa salveze si sa reia jocurile, fara a opri consola. Desi dispozitivul este amestecat cu caracteristici ecologice, de care are nevoie cu siguranta orice gamer. PlayStation 4 este asteptat sa foloseasca un hard disk de 1.5 TB, care permite utilizatorilor sa stocheze un numar mare de jocuri. Acesta va avea porturi USB 3.0, împreuna cu un port HDMI.

În ceea ce privește procesorul, curentul PS3 folosește un procesor bazat pe 1 PPE(Power Element Processing) la 3,2 GHz. Ne așteptăm ca PS4 să folosească un procesor 32nm cu 8 Core Cell și cel puțin 2GB de memorie RAM.

Design-ul Sony PlayStation 4

Desi consola de jocuri este aproape de a fi lansata, fanii au postat deja imagini cu conceptul PlayStation 4, care, cu siguranta arata incredibil. Este evident ca cea mai mare parte a utilizatorilor cauta specificatiile tehnice, dar exista un anumit numar de oameni care se bazeaza, de asemenea, pe design. Exista mai multe concepte disponibile, un astfel de concept de Joseph Dumary, prezinta evolutia de la PS2, la PS3:

Aici sunt alte cateva design-uri:

De asemenea, este de asteptat ca Sony sa planifice includerea „control cu miscarea corpului dezvolatat de Kinect”, un dispozitiv cu senzori de miscare dezvoltat de Microsoft pentru Xbox 360.

Jocurile pe PlayStation 4

Este confirmat faptul ca jocurile pe PlayStation 4 sunt în curs de dezvoltare, si ca Sony va lansa jocurile cam in acelasi timp ca PlayStation 4. Este de asteptat ca jocurile sa fie disponibile si în magazinul on-line PlayStation, unde veti putea cumpera si descarca jocuri instant. Sony dezvolta jocuri de înalta calitate, noi tehnologii, precum si integrarea jocurilor 3D si cele dedicate.

Mick Hocking, Senior Director la Sony Worldwide Studios a dezvaluit un ecran ce poate fi montat pe cap (ochelari cu imagine curbata), care arata incredibil de clar, cu grafica 3D high-end.
„Tehnologia de stream jocuri de înalta calitate direct in camera ta sau de pe calculator sau TV nu este un fel de science-fiction fantasy -functioneaza, si acesta va fi din ce in ce mai bun in timp. Cred ca va fi în mod clar un viitor pentru industria noastra.”

Data de lansare pentru PlayStation 4

Există mai multe speculații pe internet despre data de lansare pentru Sony PlayStation 4. Unele surse indică faptul că Sony intenționează să lanseze consola cândva în 2013.

Este încă necunoscut dacă Sony PlayStation ar putea da un nume diferit consolei, dar în acest moment putem presupune doar ca va fi PS4 sau PlayStation 4, deoarece Sony a numit consolele PS anterioare într-o maniera similară. PlayStation 4 este așteptat să fie una dintre cele mai bune console de jocuri fabricate vreodată, și după ce ne uităm la anumite modele concept și specificații, nu există nici o îndoiala despre asta.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

6 Comments

  • […] care va aparea pe PlayStation 3 si PlayStation Vita.    Jocul care va aparea pe PlayStation 3 si PlayStation Vita va rula pe Unity Engine. Echipa din spatele proiectului este prima din […]

  • […] vor fi adaugate în ziua lansarii, si inca sase dupa “fereastra de lansare”. Blog-ul Playstation are detaliile […]

  • de abea astept sa iasa.

  • e swuper noul model playstatinons de oare ce are componente grozave si nimeni nu sar fi asteptat sa arate asa deabia astept sa o incerc :X

  • Mă fraţilor să apară , că de luat este uşor, valabil pt toţi care au posibilitatea finaciara

  • de abea astept sa iasa.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.