Intel a programat platforma Ivy Bridge 22nm pentru aprilie 2012

 Intel a programat platforma Ivy Bridge 22nm pentru aprilie 2012

 
   În urma unui raport in care am aflat ca AMD a intampinat dificultati de productie a procesorului 28nm la GlobalFoundries, exista o nota in care spune ca si Intel ar putea întârzia procesoarele sale de 22nm din cauza unor deficiente in fabricatie.
   De la introducerea tic-tac-ului in anul 2005, Intel a prezentat în mod traditional o noua generatie la sfârsitul anilor impari, dar produsele 45nm si 32nm pareau sa fi stoarse în acei ani, în timp ce lansarea actualului 22nm va avea loc cu câteva luni mai târziu. Heise.de a raportat ca procesoarele Core i3000 22nm nu vor fi lansate in 2011. În schimb, platforma Intel Ivy Bridge va debuta în jurul lunii aprilie 2012. Intel (32 nm) Xeon E5 este întârziata pentru primavara anului 2012.
   Nu exista nici o informatie cu privire la motivul eventualelor întârzieri.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.