Intel lucreaza la un nou procesor numit Pentium 2127U

 Intel lucreaza la un nou procesor numit Pentium 2127U

Intel lucreaza la un nou procesor Pentium bazat pe arhitectura Ivy Bridge. Acesta se va numi Intel Pentium 2127U si va avea un consum deosebit de redus de energie facandu-l pefect pentru utilizarea sa in notebook-uri. Procesorul este proiectat pe 22nm, 17 W TDP si este tactat la o viteza de 1.9 GHz. De asemenea, procesorul are 2MB memorie cache L3 iar controlerul de memorie integrat este capabil sa spuporte pana la 32GB de memorie RAM DDR3 pe o frecventa de 1600Mhz. Cipul video al procesorului este tactat la 350MHz, iar folosind modul Turbo poate ajunge pana la 1000MHz. De asemenea, cipul video suporta tehnologiile Intel’s VT-x cat si SpeedStep.

Intel Pentium 2127U va fi disponibil in prima jumatate a acestui an. Va vom tine la curent in legatura cu disponibilitatea sa in Romania cat si pretul acestuia.

Intel_Pentium-2127U_procesor_pret

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.