Sistemul de racire pentru Sandy Bridge-E

 Sistemul de racire pentru Sandy Bridge-E

Intel a prezentat un sistem de racire cu lichid pentru procesoarele Sandy Bridge-E

Intel poate ar fi vorbit foarte mult despre Ivy Bridge si Haswell in prima zi de IDF, dar nu a uitat sa arate dragoste pentru platforma care vine în fata celor doua, adica Sandy Bridge-E. Nu au fost prezentate capacitatile acestei platformei, dar hardware-ul a fost prezentat.

O piesa de hardware care este într-adevar importanta este Thermal Solution RTS2011LC, un sistem de racire cu lichid realizat în colaborare cu Asetek, care va lucra nu numai cu viitoarele procesoarele Sandy Bridge-E(LGA2011), dar si cu cu procesoarele LGA 1366, 1155 si 1156.

Viitorul cooler, care va fi vandut ca un produs independent, suporta pana la 130W si dispune de o placa de cupru rece, si un radiator 120mm echipat cu un ventilator (120mm), care opereaza de la 800 la 2200 rpm. RTS2011LC are o putere de sunet de pana la 35 dB si va fi vanddut cu o garantie de trei ani.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.