Sistemul de racire pentru Sandy Bridge-E

 Sistemul de racire pentru Sandy Bridge-E

Intel a prezentat un sistem de racire cu lichid pentru procesoarele Sandy Bridge-E

Intel poate ar fi vorbit foarte mult despre Ivy Bridge si Haswell in prima zi de IDF, dar nu a uitat sa arate dragoste pentru platforma care vine în fata celor doua, adica Sandy Bridge-E. Nu au fost prezentate capacitatile acestei platformei, dar hardware-ul a fost prezentat.

O piesa de hardware care este într-adevar importanta este Thermal Solution RTS2011LC, un sistem de racire cu lichid realizat în colaborare cu Asetek, care va lucra nu numai cu viitoarele procesoarele Sandy Bridge-E(LGA2011), dar si cu cu procesoarele LGA 1366, 1155 si 1156.

Viitorul cooler, care va fi vandut ca un produs independent, suporta pana la 130W si dispune de o placa de cupru rece, si un radiator 120mm echipat cu un ventilator (120mm), care opereaza de la 800 la 2200 rpm. RTS2011LC are o putere de sunet de pana la 35 dB si va fi vanddut cu o garantie de trei ani.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.