Caracateristicile Sandy Bridge vs Ivy Bridge de la Intel

 Caracateristicile Sandy Bridge vs Ivy Bridge de la Intel

   Cu Intel Ivy Bridge lanst în jurul lunii aprilie 2012, Intel a raportat ca a început trimiterea oficiala partenerilor sai, producatori si distribuitori a asteptarilor de performanta ale Ivy Bridge. Xbit-Labs a publicat un set de diapozitive care se presupune ca sunt de la Intel, dar nu au fost sanctionati pentru publicarea lor. Acestea ar putea sa ne dea o privire rapida la ce tip de performanta ne-am putea astepta atunci când Ivy Bridge va fi lansat pe piata.
   Graficele arata Intel Core i7-3770, care are 4 nuclee (8 threads) la 3.40 GHz, cu 8MB L3 cache concureaza cu Core i7-2600 cu specificatiile similare.

   Potrivit diagramei, exista o îmbunatatire a noului procesor Core i7-3770. Intel datoreaza îmbunatatirea noii arhitecturi îmbunatatite si o performanta mai mare turbo boost. Aceasta poate fi atribuita noi tehnologii 22nm 3D Tri-Gate utilizata de viitoarele procesoare.
         -Îmbunatatire cu 7% în scorul SYSmark 2012;
         -Îmbunatatire cu 14% în scorul HDXPRT 2011;
         -Îmbunatatire cu 15% în scorul Cinebench 11.5;
         -îmbunatatire cu 13% în rezultatele ProShow Gold 4.5;
         -Îmbunatatire cu 25% în performanta Excel 2010.

   Graficele arata, de asemenea, imbunatatirea Intel HD Graphics 4000 care este peste generatia actuala de grafica integrata. HD Graphics 4000 imbunatatit dispune de o accelerare AVX, suport pentru DX11 si OpenCL 1.1, împreuna cu PCI-Express 3.0.
         -Performanta cu 56% mai mare în ArcSoft Expresso Media;
         -Performanta cu 192% mai mare prestabilita de scorul 3DMark Vantage;
         -Performanta cu 17% mai mare în 3DMark prestabilite cu CPU de referinta;
         -Performanta cu 199% mai mare în 3DMark Vantage cu GPU de referinta.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.