Procesoarele Cedar Trail-M de la Intel vor fi lansate in Decembrie

 Procesoarele Cedar Trail-M de la Intel vor fi lansate in Decembrie

   Programate initial pentru lansare in luna septembrie, Digitimes raporteaza ca procesoarele, care vizeaza netbook-urile, au fost amânate din cauza cererii slabe si vor fi lansate în luna decembrie. Alte rapoarte sustin ca Intel a fost obligat sa intarzie cu trei luni din cauza unor probleme cu driver-ul de la grafica Cedar Trail-M.
   Surse din Digitimes au declarat ca, in ciuda declinului rapid al cererii, exista înca o piata de netbook-uri. Cu toate acestea, aceste vânzari nu pot fi realizabile pe pietele emergente. Asus si Acer vor fi singurii clienti ai Cedar Trail-M, a mai declarat publicatia.
   N2600 va avea o frecventa de baza de 1,6 pâna la 1.86 GHz si un TDP mai mic de 3,5 wati. N2800 va avea o frecventa de la 1.86 la 2.13 GHz si un TDP mai putin de 6,5 wati. Potrivit relatarilor, N2600 va consuma in medie mai putin cu 1,1 wati.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.