Detaliile oficiale privind noile Radeon HD 7000 28nm

 Detaliile oficiale privind noile Radeon HD 7000 28nm

   Bazandu-ne pe informatiile publicate de catre NordicHardware, AMD va anunta oficial detalii cu privire la viitoarele placi grafice Radeon HD 7000 series, la Londra, luni, 5 decembrie. GPU Radeon HD 7000 series va fi fabricat pe 28 nanometri, asa cum au mentionat la începutul lunii octombrie.
   Placile vor utiliza noua arhitectura GCN, care este posibil sa fie cel mai mare progres în arhitectura GPU-ului începând cu seria Radeon HD 2000. Unele utilizatori se vor intreba: „va fi lansata prima versiunea mobila sau desktop si va utiliza PCI-Express Gen 3 si va avea memoria DRAM XDR2 de la Rambus în loc de GDDR5?
   Toate aceste întrebari si multe altele speram sa ne raspunda AMD in mai putin de o saptamâna la Londra, atunci când primele informatii oficiale vor fi anuntate.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.