Intel testeaza tranzistorii 14nm Tri-Gate

 Intel testeaza tranzistorii 14nm Tri-Gate

   Domnul Bliemer a declarat ca Intel testeaza urmatoarea generatie a procesului de fabricatie, care ar trebui sa fie 14 nm, de la placa de desenat la laboratorul de teste, chiar si cu procesorul Ivy Bridge 22 nm care nu a fost lansat inca. Acesta ar trebui sa pastreze strategia de lansare Intel Tick-Tock. Aceasta nu este doar scaderea procesului de fabricatie care conduce strategia, dar, de asemenea, introducerea de noilor solutii în proiectarea tranzistorilor. Tranzistorii Intel Tri-Gate si vor fi introdusi odata cu Ivy Bridge 22 nm, dar vor vedea îmbunatatiri la urmatoarea generatie 14nm.
   „Trebuie sa continuam si puteti avea încredere în mine ca în laboratoarele noastre avem, de fapt, urmatoarea generatie de dupa 22nm functionala, asa ca trebuie sa continuam”, a spus Bliemer. „Nu pot dezvalui mai mult despre aceasta, decât ca într-un laborator, inginerii nostri lucreaza efectiv la producerea de produse 14nm.”

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • […] – este un motor de calcul complet, fabricat pe un singur cip. Primul microprocesor a fost Intel 4004, introdus în 1971. 4004 nu a fost foarte puternic – tot ce puteam face era o adunare […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.