HyperX de la Kingston DDR3 a stabilit recordul mondial la cea mai mare viteza

 HyperX de la Kingston DDR3 a stabilit recordul mondial la cea mai mare viteza

   Pe data de 22 noiembrie, Corsair a stabilit recordul mondial pentru cea mai mare frecventa de clock la DDR3, adica 3467 MHz folosind Dominator GTX6. La data de 03 decembrie, Kingston a spart recordul mondial din nou la 3600 MHz, folosind o memorie Kingston HyperX 1T.

   Overclocker-ul roman Matose a folosit un procesor AMD FX-8150 si o placa de baza ROG Crosshair Asus V Formula pentru a atinge aceste viteze extreme, cu ajutorul azotului lichid pe CPU si pe memorii. Viteza de memorie a fost overclockata de aproape de doua ori fata de viteza de referinta DDR3 1866.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • […] procesorului. Puteti încerca sa mariti viteza procesorului vostru – acest lucru se numeste overclocking. La multe procesoare (în special anumite modele de Celeron) functioneaza foarte bine Uneori, dar […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.