Noul model PS Vita va avea un port micro USB

Andrei
16 octombrie 2013

La evenimentul Tokyo Game Show de luna trecuta, Sony a anuntat un nou model de PS Vita. PCH-2000 este mai usor, mai rotund si va contine un display LCD in loc de OLED care afisa continutul modelului original.

ps-vita-pch1000-vs-ps-vita-pch2000

Presedintele Sony Worldwide Studios, Shuhei Yoshida a declarat pe Twitter ca noul model va avea un port micro USB. Asta inseamna ca incarcatoarele pentru smartphone-uri vor putea incarca noul model PS Vita. Asta este un bonus pentru cei care pierd incarcatoare sau isi vor tine consola alaturi de smartphone.

About - Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Displaying 2 Comments
Spune-ti parerea

  1. Mihai Daniel spune:

    Cat va costa ?

  2. Stefan spune:

    Sau ar fi o idee buna daca s-ar face un fel de andoid app pentru ps chiar daca sunt free sau nu, insa banuiesc ca este cale lunga, ma gandesc ca jocurile ar putea fi mai ieftine decat cele ce sunt pe cd.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>