Watch Dogs amanat pana in primavara anului 2014

HED
15 octombrie 2013

O veste rea pentru gamerii care asteptau cu sufletul la gura Watch Dogs! Ubisoft a amanat toate versiunile Watch Dogs pana in primavara anului 2014, dupa ce titlul a fost programat initial pentru lansare pe data de 22 noiembrie 2013. Intr-o declaratie cu privire la intarzierea lansarii datorita echipei de dezvoltare Watch Dogs, Ubisoft a declarat ca a luat aceasta decizie pentru a asigura un joc calitativ si pe cat posibil fara buguri.

Watch_Dogs_cerinte_de_sistem

“Ambitia noastra inca de la inceput, a fost ca Watch Dogs sa fie ceea ce am vrea sa vedem in urmatoarea generatie de jocuri video. Avand acest lucru in minte, am luat cu greu decizia de a amana lansarea jocului pana in primavara anului 2014.”

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>