Watch Dogs amanat pana in primavara anului 2014

 Watch Dogs amanat pana in primavara anului 2014

O veste rea pentru gamerii care asteptau cu sufletul la gura Watch Dogs! Ubisoft a amanat toate versiunile Watch Dogs pana in primavara anului 2014, dupa ce titlul a fost programat initial pentru lansare pe data de 22 noiembrie 2013. Intr-o declaratie cu privire la intarzierea lansarii datorita echipei de dezvoltare Watch Dogs, Ubisoft a declarat ca a luat aceasta decizie pentru a asigura un joc calitativ si pe cat posibil fara buguri.

Watch_Dogs_cerinte_de_sistem

„Ambitia noastra inca de la inceput, a fost ca Watch Dogs sa fie ceea ce am vrea sa vedem in urmatoarea generatie de jocuri video. Avand acest lucru in minte, am luat cu greu decizia de a amana lansarea jocului pana in primavara anului 2014.”

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.