Genesys Logic va lansa webcam-ul GL3620 cu controler USB 3.0

 Genesys Logic va lansa webcam-ul GL3620 cu controler USB 3.0

GL3620 este primul dispozitiv USB 3.0 din industrie, care va implementa transfer rapid al USB 3.0. Cu o latime de banda garantata, GL3620 poate livra 1080p necomprimati (1920×1080) de streaming video la 30 de cadre pe secunda. Limita definita teoretic este de aproximativ 380 MB/s între host si dispozitiv.

GL3620 este conceput pentru utilizatorii care doresc sa foloseasca webcamul in format high-definition 1080p si utilizeaza software de codoare .GL3620 vine cu Signal Image Processing Hardware (HISP) integrat, care codifica datele RGB RAW de la senzori CMOS in format YUV. De asemenea, caracteristica HISP corecteaza pixeli stricati, scalarea imaginii, corectie gamma, îmbunatatirea imaginii etc. Pentru a mentine compatibilitatea cu USB 2.0, include un codificator JPEG (MJPEG) .Productia in masa a GL3620 va fi disponibila în trimestrul al doilea al acestui an, caruia i se va adauga si suport pentru interfata senzor MIPI D-PHY pentru a permite o gama mai larga de senzori integrati.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.