Buffalo lanseza noi linii de drive-uri portabile cu USB 3.0

 Buffalo lanseza noi linii de drive-uri portabile cu USB 3.0

Buffalo Inc se pregateste sa lanseze (in Japonia pentru început) dintr-o familie de unitati portabile MiniStation, seria HD-PNTU3, care include HDD-uri de 500GB, 1TB si 1.5TB oferind o interfata USB 3.0.

Pe langa conectivitatea USB SuperSpeed, drive-urile viitoare se caracterizeaza printr-o carcasa stralucitoare, în culori vii si care foloseste o tehnologie de absorbtie a socurilor, sistem care este alcatuit din doua componente, un cadru de arcuri cu foi care este integrat in jurul HDD si opt monturi de cauciuc. HDD-urile HD-PNTU3 sunt sustinute de o garantie de un an, au incluse software-ul Managerul eco, si va fi disponibil în sase culori – argintiu, rosu rubiniu, roz, albastru aquamarine, champagne si negru indigo (modelul de 1.5TB numai in negru).

Drive-urile MiniStation HD-PNTU3 de 500GB (82x16x118 mm), 1TB (82x19x118 mm) si 1,5TB (82x22x118 mm) vor fi date spre vanzare saptamana viitoare pentru aproximativ 145 dolari, 200 dolari si 284 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.