Buffalo lanseza noi linii de drive-uri portabile cu USB 3.0

 Buffalo lanseza noi linii de drive-uri portabile cu USB 3.0

Buffalo Inc se pregateste sa lanseze (in Japonia pentru început) dintr-o familie de unitati portabile MiniStation, seria HD-PNTU3, care include HDD-uri de 500GB, 1TB si 1.5TB oferind o interfata USB 3.0.

Pe langa conectivitatea USB SuperSpeed, drive-urile viitoare se caracterizeaza printr-o carcasa stralucitoare, în culori vii si care foloseste o tehnologie de absorbtie a socurilor, sistem care este alcatuit din doua componente, un cadru de arcuri cu foi care este integrat in jurul HDD si opt monturi de cauciuc. HDD-urile HD-PNTU3 sunt sustinute de o garantie de un an, au incluse software-ul Managerul eco, si va fi disponibil în sase culori – argintiu, rosu rubiniu, roz, albastru aquamarine, champagne si negru indigo (modelul de 1.5TB numai in negru).

Drive-urile MiniStation HD-PNTU3 de 500GB (82x16x118 mm), 1TB (82x19x118 mm) si 1,5TB (82x22x118 mm) vor fi date spre vanzare saptamana viitoare pentru aproximativ 145 dolari, 200 dolari si 284 dolari.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.