Am pierdut unul dintre cei mai mari creatori

 Am pierdut unul dintre cei mai mari creatori

Steve Jobs, co-fondatorul şi preşedintle consiliului de administraţie al companiei Apple, a încetat din viaţă în urmă cu câteva ore – la doar o zi după cel mai recent eveniment major organizat de compania sa.

„Steve Jobs a fost unul dintre cei mai mari inventatori americani: suficient de curajos să gândească diferit, suficient de îndrăzneţ să creadă că poate schimba lumea şi suficient de talentat să reuşească. Clădind din garajul său una dintre cele mai de succes companii ale lumii, Steve Jobs era exemplul perfect al inventivităţii americane. A reuşit să facă informaţia accesibilă, intuitivă şi distractivă.

Lui Steve îi plăcea să spună că trăieşte fiecare zi ca şi cum ar fi ultima. Şi prin acest lucru, ne-a schimbat vieţile, a revoluţionat industrii întregi şi a obţinut un lucru foarte rar în istorie: a schimbat felul în care fiecare dintre noi priveşte lumea. Lumea a pierdut un vizionar. Şi nu există un tribut mai mare pentru Steve Jobs ca faptul că oamenii au aflat despre moartea sa printr-un dispozitiv inventat de acesta”- Barack Obama, preşedintele SUA
„Steve, îţi mulţumesc că mi-ai fost un mentor şi un prieten. Îţi mulţumesc că mi-ai arătat că ceea ce este construit poate schimba lumea într-o zi. Îmi vei lipsi”, Mark Zuckerberg, CEO al Facebook

In memoriam:

Steve Wozniak
, co-fondator Apple: „Oamenii îşi propun uneori obiective în viaţă. Steve Jobs a depăşit fiecare obiectiv pe care şi l-a stabilit vreodată pentru el însuşi”.

Tim Cook, director executiv al Apple şi succesor al lui Jobs: „Steve lasă în urmă o companie pe care numai el ar fi putut construi, iar spiritul lui va fi pentru totdeauna la baza acţiunilor Apple. Vom onora memoria lui dedicându-ne continuării activităţii pe care a iubit-o atât de mult”.
Bill Gates, co-fondator şi preşedinte Microsoft: „L-am întâlnit pe Steve pentru prima dată în urmă cu aproape 30 de ani şi am fost colegi, prieteni şi concurenţi pe parcursul a mai mult de jumătate din vieţile noastre …. Pentru aceia dintre noi care au avut norocul de a ajunge să lucreze cu el, a constituit o onoare incredibil de mare”.

Mark Zuckerberg, fondatorul şi directorul executiv Facebook,: „Steve, mulţumesc pentru că mi-ai fost un mentor şi un prieten Mulţumesc pentru că ceea ce ai construit poate schimba lumea. Îmi va fi dor de tine”.

Larry Page, co-fondator şi sef executiv Google: „El a avut mereu capacitatea de a rezuma în foarte puţine cuvinte ideile pe care noi le exprimam, înainte chiar de a ne gândi la ele. S-a ​​concentrat pe experienţa utilizatorului mai presus de orice altceva şi a fost întotdeauna o sursă de inspiraţie pentru mine“.

Dick Costolo, directorul executiv al Twitter: „Foarte rar apare o persoană care nu numai că ridică stacheta, dar îşi creează şi propriul standard complet nou de măsurare”.

Jerry Yang, co-fondator al Yahoo: „Steve a fost eroul cu care am crescut”.

Marc Andreessen, co-fondatorul Netscape: „Prin munca lui, Steve a făcut lumea un loc mai bun pentru sute de milioane de oameni”.

Jeff Bezos, fondator şi sef executiv Amazon.com: „Steve a fost un profesor pentru oricine a fost interesat, iar astăzi este o zi foarte tristă pentru toţi cei cărora le pasă de inovare şi standarde ridicate”.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.