SSD Extern cu interfata USB 3.0 de la I-O Data

 SSD Extern cu interfata USB 3.0 de la I-O Data

I-O Data a introdus o noua linie de SSD-uri, SSDP-ST. Noile SSD-uri au o carcasa minimalista, cantaresc 37 de grame, masoara 5.4 x 9.3 x 0.86 centimetri si dispun de interfata USB 3.0. Desi un SSD extern nu este destinat pentru pornirea rapida a aplicatiilor, acesta ofera avantaje precum transfer rapid de date. Pentru modelul de 64GB, I-O Data a specificat viteze maxime de citire de 290MB/S respectiv, 96MB/S pentru scriere. Modelul de 128GB are aceiasi viteza de citire, dar efectuiaza operatiuni de scriere de pana la 176MB/s. Trebuie specificat ca SSD-urile sunt compatibile atat cu MAC OS cat si Windows.


Versiunea de 64Gb va costa aproximativ 100 de dolari, iar versiunea de 128GB va costa 160 de dolari. Data de lansare nu a fost inca dezvaluita.

hard-extern-usb-3.0

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.