Incasari record pentru Grand Theft Auto V

 Incasari record pentru Grand Theft Auto V

Take-Two a anuntat ca Grand Theft Auto V a generat aproximativ 800 de milioane de $ din incasarile inregistrate in primele 24 de ore de la lansarea jocului. Potrivit acestora, aceasta marcheaza „cele mai mari incasari in primele 24 de ore din istoria companiei si a seriei Grand Theft Auto„. Acestia au mai notat ca incasarile au fost inregistrate atat pentru PS3, cat si pentru Xbox 360, in toate teritoriile, iar lansarile in Brazilia si Japonia nu au avut loc.

Inca odata, echipa Rockstar Games s-a intrecut pe ea insasi, setand noi standarde pentru creativitate, inovatie si excelenta in industria entertainmentului. Incepand de la miezul noptii de luni, consumatorii din jurul lumii s-au adunat la standurile de lansare pentru se numara printre primii care experimenteaza evolutia acestei serii remarcabile. Doar in America de Nord, mai mult de 3800 de magazine si-au deschis portile pentru a-si intampina fanii a caror loialitate si entuziasm a fost premiata cu ceea ce New York Times a numit ‘cel mai captivant spectacol in entertainmentul interactiv’. Suntem incredibil de mandrii de nivelul de creativitate al Rockstar Games si nu puteam fi mai multumiti de succesul acestei lansari.” a spus Strauss Zelnick, CEO la Take-Two.

GTA 5
Grand Theft Auto V a fost lansat pe PlayStation 3 si Xbox 360 luni, iar componenta multiplayer, Grand Theft Auto Online, va fi lansata in octombrie.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.