Gigabyte lanseaza laptopul P27K

 Gigabyte lanseaza laptopul P27K

Gigabyte a lansat laptopul de gaming P27K, un adevarat „centru de putere” pentru gamerii mobili. Notebook-ul dispune de un ecran 17.3 inchi cu o rezolutie Full HD 1920×1080. Dispune de un procesor Intel Haswell Core I7 4700QM tactat la 3.4GHz si o placa vide Nvidia GeForce GTX 765M cu 2GB de memorie GDDR5. Desi se poate adauga pana la 24GB de memorie, notebook-ul vine in configuratii fie de 4GB fie 8GB de memorie DDR3.


Datorita dimensiunii mari a notebook-ului, acesta dispune de un SSD de 256GB ca unitate de boot si doua hard disk-uri de 1TB pentru stocare. Tastatura este iluminata, dispune de Bly-Ray, HDMI, 2 porturi USB 3.0 si un port USB 2.0. De asemenea, acesta dispune si de un cititor de carduri 9 in 1. Laptopul Gigabyte P27K va fi disponibil in doua culori, portocaliu si negru. Din pacate, pretul acestuia nu a fost inca mentionat.

Gigabyte_P27K

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.