Gigabyte lanseaza laptopul P27K

 Gigabyte lanseaza laptopul P27K

Gigabyte a lansat laptopul de gaming P27K, un adevarat „centru de putere” pentru gamerii mobili. Notebook-ul dispune de un ecran 17.3 inchi cu o rezolutie Full HD 1920×1080. Dispune de un procesor Intel Haswell Core I7 4700QM tactat la 3.4GHz si o placa vide Nvidia GeForce GTX 765M cu 2GB de memorie GDDR5. Desi se poate adauga pana la 24GB de memorie, notebook-ul vine in configuratii fie de 4GB fie 8GB de memorie DDR3.


Datorita dimensiunii mari a notebook-ului, acesta dispune de un SSD de 256GB ca unitate de boot si doua hard disk-uri de 1TB pentru stocare. Tastatura este iluminata, dispune de Bly-Ray, HDMI, 2 porturi USB 3.0 si un port USB 2.0. De asemenea, acesta dispune si de un cititor de carduri 9 in 1. Laptopul Gigabyte P27K va fi disponibil in doua culori, portocaliu si negru. Din pacate, pretul acestuia nu a fost inca mentionat.

Gigabyte_P27K

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.