Gigabyte a lansat PC-ul cu videoproiector integrat

 Gigabyte a lansat PC-ul cu videoproiector integrat

Marti, Gigabyte Technology a lansat mini PC-ul BRIX cu videoproiector integrat, aceasta fiind ultimul produs din linia de PC-uri ultra-compacte. Acesta are integrat un mini proiector LED de 75 lumen care poate fi folosit pentru a proiecta desktop-ul sau/si vreun fisier media. Pe langa aceasta caracteristica, acesta mai are intregrate difuzoare de 1.5 watti.

Potrivit specificatiilor, mini PC-ul are ca si procesor un Intel Core i3-4010U „Haswell” cu grafica integrata Intel HD Graphics 4400. Acesta mai dispune de un jack pentru casti/SPDIF-Out, un port Gigabit Ethernet, patru porturi USB 3.0, output HDMI, un jack mini-DisplayPort, Wireless N si un modul Bluetooth 4.0 mini-PCIe. Mini PC-ul suporta pana la 16GB de memorie RAM SO-DIMM DRR3L 1.35v si SSD-uri mSATA de pana la 256GB.

Proiectorul integrat ofera o rezulutie de 854 x 480 si o ratie de aspect 16:9 cu o ratie de contrast de 900:1. Acesta mai are incus si focus ajustabil plus capacitatea de a poriecta o imagine intre 7 si 85 de inch.

gigabyte_BRIX

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.