Vanzarile GTA 5 au depasit 1 miliard de dolari in trei zile

 Vanzarile GTA 5 au depasit 1 miliard de dolari in trei zile

Cu aceasta cifra, extrasa din „estimarile companiei”, GTA 5 a stabilit un nou record pentru orice proprietate de entertainment, aici incluzand si jocuri si filme, au declarat cei de la Rockstar.

Cei de la Rockstar au tinut sa mentionze ca vechiului detinator al recordului de 1 miliard de $, Call of Duty: Black Ops 2, i-au trebuit 15 zile sa atinga aceasta limita. In materie de filme, detinatorul recordului este The Avengers, care a atins cota in 10 zile.

GTA_V_personaje

Aceasta stire vine dupa ce publisher-ul a anuntat ca in prima zi cifra vanzarilor a atins 800 de milioane de $. In comparatie cu cei de la Activision, care au sustinut ca au avut parte de cea mai mare lansare a anului 2012 cu Call of Duty: Black Ops 2, care a avut in prima zi o cifra de vanzari de 500 de milioande de $.

Grand Theft Auto este un fenomen cultural si Rockstar Games continua sa redefineasca ceea ce se poate in mediul interactiv„, a comentat seful Take-Two, Strauss Zelnick.”Suntem incredibil de mandri de raspunsul critic si comercial oferit de Grand Theft Auto 5„.

De asemenea, jocul a batut recordul de vanzari in Marea Britanie, care, potrivit Chart Track, a ajuns la o cifra de 1.57 de milioane de copii vandute.

Cum am mai spus in review-ul destinat GTA 5, jocul este o capodopera si pot spune fara nicio retinere ca este unul dintre cele mai bune jocuri din seria Grand Theft Auto.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Eu cel mai impresionat sunt de, raportul investiti profit, nu cred ca are o valoarea prea mare daca ei investesc 200 de milioane, castiga 1 milioard si na nustiu pierd alte sute de milioane din nustiu ce motiv, poate la urmatorul proiect.
    Motiv pentru care cred ca ar trebui sa precizati si cat a investit celelate recorduri!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.