Razer va debloca pre-comenzile pentru laptopul gaming Blade in cateva zile

 Razer va debloca pre-comenzile pentru laptopul gaming Blade in cateva zile

Intr-un interviu acordat Kotaku, CEO-ul Razer, Min-Liang Tan a confirmat ca va debloca pre-comenzile laptopului companiei dedicat jocurilor, Blade Razer, in urmatoarele câteva zile. Stirile vin dupa proiectul anterior Razor cand data lansarii laptop-ului a fost anuntata in luna august.
Din pacate, o data reala a lansarii nu a fost furnizata, dar exista indicii ca ar putea fi lansat chiar inainte de Craciun. Min-Liang Tan a spus ca prietenii selecti si directori executivi au primit deja unitatile, astfel încât, din punct de vedere tehnic laptop-ul dedicat gaming-ului este deja gata de lansare.

Pâna în prezent, pretul a ramâs unul foarte mare, 2799.99 dolari, dar Tan Lama a declarat ca Blade a primit cel putin un upgrade major de atunci cand a fost anuntata initial, fara a modifica pretul. El explica faptul ca, înainte ca laptop-ul sa fie anuntat, furnizorii de componente au fost sceptici cu privire la un dispozitiv gaming, insistând asupra faptului ca, consumatorii doresc produse ieftine. Pentru a obtine componentele de care aveau nevoie, Razer a trebuit sa actualize preturile din lista.

„Dupa anuntarea Razer Blade, au fost daramati cu raspunsul din partea presei si a comunitatii si am reusit sa negociem un pret mai mic pentru componente”, a spus el. „Am fost capabili sa-i convingem sa reducem costurile si cu economiile facute, am decis sa facem un upgrade de la HDD-ul de 320 GB la o unitate SSD 256GB.”

Deci, ceea ce este sub capota laptopului? În conformitate cu specificatiile ostentative, acesta vine dotat cu un procesor Intel Core i7 dual-core cu clock la 2.8 GHz (3,5 GHz Turbo), 8 GB de memorie DDR3 1333 MHz, un display LCD LED-backlit 17.3-inch cu un raport 16: 9 si o rezolutie de 1920 x 1080 si grafica integrata pentru „modul mobil”. Exista de asemenea un GPU Nvidia GeForce GT 555M pentru „modul de joc” avand 2 GB de memorie GDDR5 dedicata si tehnologia Optimus.

În ceea ce priveste alte caracteristici, acesta include iesire HDMI, un port USB 3.0, doua porturi USB 2.0, Bluetooth 3.0, conectivitate 802.11 b/g/n si multe altele. Laptop-ul contine, de asemenea, un touchscreen Switchblade UI, montat in dreapta tastaturii. Aceasta interfata este compus din „10 taste tactile dinamice adaptive” pentru a accesa mai usor comenzile din jocuri si un LCD capabil de doua moduri: un mod în care se afiseaza în joc informatii atunci când un mouse-ul este în uz si un alt mod care functioneaza ca un panou ultra-sensibil multi-touch proiectat pentru a juca pe drum.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.