Razer va debloca pre-comenzile pentru laptopul gaming Blade in cateva zile

 Razer va debloca pre-comenzile pentru laptopul gaming Blade in cateva zile

Intr-un interviu acordat Kotaku, CEO-ul Razer, Min-Liang Tan a confirmat ca va debloca pre-comenzile laptopului companiei dedicat jocurilor, Blade Razer, in urmatoarele câteva zile. Stirile vin dupa proiectul anterior Razor cand data lansarii laptop-ului a fost anuntata in luna august.
Din pacate, o data reala a lansarii nu a fost furnizata, dar exista indicii ca ar putea fi lansat chiar inainte de Craciun. Min-Liang Tan a spus ca prietenii selecti si directori executivi au primit deja unitatile, astfel încât, din punct de vedere tehnic laptop-ul dedicat gaming-ului este deja gata de lansare.

Pâna în prezent, pretul a ramâs unul foarte mare, 2799.99 dolari, dar Tan Lama a declarat ca Blade a primit cel putin un upgrade major de atunci cand a fost anuntata initial, fara a modifica pretul. El explica faptul ca, înainte ca laptop-ul sa fie anuntat, furnizorii de componente au fost sceptici cu privire la un dispozitiv gaming, insistând asupra faptului ca, consumatorii doresc produse ieftine. Pentru a obtine componentele de care aveau nevoie, Razer a trebuit sa actualize preturile din lista.

„Dupa anuntarea Razer Blade, au fost daramati cu raspunsul din partea presei si a comunitatii si am reusit sa negociem un pret mai mic pentru componente”, a spus el. „Am fost capabili sa-i convingem sa reducem costurile si cu economiile facute, am decis sa facem un upgrade de la HDD-ul de 320 GB la o unitate SSD 256GB.”

Deci, ceea ce este sub capota laptopului? În conformitate cu specificatiile ostentative, acesta vine dotat cu un procesor Intel Core i7 dual-core cu clock la 2.8 GHz (3,5 GHz Turbo), 8 GB de memorie DDR3 1333 MHz, un display LCD LED-backlit 17.3-inch cu un raport 16: 9 si o rezolutie de 1920 x 1080 si grafica integrata pentru „modul mobil”. Exista de asemenea un GPU Nvidia GeForce GT 555M pentru „modul de joc” avand 2 GB de memorie GDDR5 dedicata si tehnologia Optimus.

În ceea ce priveste alte caracteristici, acesta include iesire HDMI, un port USB 3.0, doua porturi USB 2.0, Bluetooth 3.0, conectivitate 802.11 b/g/n si multe altele. Laptop-ul contine, de asemenea, un touchscreen Switchblade UI, montat in dreapta tastaturii. Aceasta interfata este compus din „10 taste tactile dinamice adaptive” pentru a accesa mai usor comenzile din jocuri si un LCD capabil de doua moduri: un mod în care se afiseaza în joc informatii atunci când un mouse-ul este în uz si un alt mod care functioneaza ca un panou ultra-sensibil multi-touch proiectat pentru a juca pe drum.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.