ASUS prezinta Rampage IV Black Edition

 ASUS prezinta Rampage IV Black Edition

Asus a prezentat la Intel Developer Forum din San Francisco, noua placa de baza Rampage IV Black Edition. Aceasta placa de baza este utilizata in prezent de catre oberclockerii care au participat la OC Main Event la IDF si este numita „The Ultimate LGA2011”. Rampage IV Black Edition dispune de un stocket LGA2011, este compatibila cu noile procesoare Ivy Bridge-E si face parte din seria Asus „Republic of Gamers”.


Opr sloturi de memorie sunt disponibile pe noul Rampage IV Black Edition care dispune de Extreme Engine DIGI+ III, VRM actualizat pentru generatia de procesoare „Haswell”. De asemenea, sunt prezente 12 conectori SATA, din care 8 folosesc standardul SATA 6Gb/s. Alte caracteristici includ 8 porturi USB 3.0 si 802.11ac Wi-Fi. Din pacate, in acest moment nu va putem oferi detalii privind preturile si disponibilitatea placii Rampage IV Black Edition.

Asus-Rampage-IV-Black-Edition-

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.