Concepte de PCuri Sony aduse din Star Trek?

 Concepte de PCuri Sony aduse din Star Trek?

   In timpul CES 2012, DVICE a venit cu câteva concepte destul de interesante prezentate de Sony, care par sa împrumute estetica din Star Trek: Next Generation. Conceptele au fost înglobate în sticla, asa ca nu va fi prea greu de atins. Dar asta e ok, pentru ca în cazul în care aceste produse sunt o indicatie a ceea ce va vini, atunci viitorul pare se fie destul de alunecos.

   Unul dintre conceptele prezentate este o tableta fabricat dintr-un material de necunoscut, flexibil, care isi poate „schimba forma”. Acest lucru permite utilizatorilor sa schimbe partea din spate a aparatului dintr-o suprafata plana într-un suport, astfel încât sa poata sta în picioare pe o masa. Sony a anuntat ca materiale flexibile sunt într-adevar reale, dar nu a permis nimanui sa le atinga.
   Mergem mai departe. Tastatura pare a fi mai degraba TNG-ish, un dispozitiv subtire, plat cu marginile rotunjite. Acesta se presupune ca este facut din material flexibil si contine un set de taste iluminate in spate. Aceste taste se pare ca se aprind cand le atingi.
   Al treilea prototip Sony, un dispozitiv hibrid ultrabook-tableta, dispune de o tastatura colorata cu cupru. DVICE a raportat ca era „incredibil de subtire” si se putea chiar sa fie îndoit ecranul. Exista, de asemenea, un stylus incorporat montat langa tastatura.
   DVICE a spus ca Sony nu va elabora dispozitivele dat fiind ca acestea sunt doar concepte. Totusi, unii dintre noi sunt dornici de a avea in mâinile noastre acea tastatura subtire cat hârtia. Desi ne imaginam ca, probabil, nu ar fi deloc convenabil pentru jocuri.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.