Dell a lansat primul Ultrabook, XPS 13

 Dell a lansat primul Ultrabook, XPS 13

   Ultrabook-urile sunt cu siguranta una dintre tendintele de la CES 2012. În timp ce exista o multime, nu toate dintre ele sunt noi (nu este deloc neobisnuit pentru companii sa aduca produse mai vechi sau deja anuntate la CES pentru a încerca si capteze unele dintre razele mass-media). Cu toate acestea, vedem unele companii anuntand primele Ultrabook-uri, printre care si Dell.

   Dell a prezentat prima sa incursiune pe piata Ultrabook-urilor prin XPS 13. Dispunând de un display Gorilla Glass de 13-inch 1366×768 (care, similar cu HP Spectre, incape într-o carcasa cu grosimea mai mica de un inch), XPS 13 inmagazineaza cu un procesor Core i5, grafica Intel HD 3000, un SSD de 128 GB, 4 GB de memorie RAM, Bluetooth 3.0, tehnologiile Smart Connect si Rapid Start de la Intel, USB 2.0, USB 3.0, un port MiniDisplay si o viata a bateriei de opt ore.
   Desigur, acesta nu ar fi un Ultrabook daca nu stiti cat de greu a fost si doar modul în care este comparat cu alte notebook-uri super-subtiri de pe piata. În acest scop, XPS 13, masoara 18-mm in cel mai gros punct si 6 mm in cel mai subtire. Acesta cantareste doar 1.4 kg si este înfasurat într-un finisaj neted de aluminiu.
   In ceea ce priveste preturile si disponibilitatea, XPS 13 este programat pentru lansare la sfârsitul lunii urmatoare si pretul va începe de la 999$. Actualizarea catre Core i7 si un spatiu de stocare mai mare va determina cresterea pretului cu cateva sute de dolari.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.