Laptopurile Dell XPS 14z au debutat in China

 Laptopurile Dell XPS 14z au debutat in China

Prima data vazut la IFA din Berlin, laptop ultra-subtire Dell XPS 14z cu un ecran de 14-inch, astazi ar trebuit sa fie lansat în China, si este de asteptat sa ajunga pe alte pietele din America si Europa in cursul acestui an.

Pretinzand ca ar fi „cel mai subtire laptop din lume cu functii complete”, 14z foloseste un ecran LG cu o rama foarte îngust si are un sasiu de aluminiu care este de un inch grosime, cu procesor Core i5 sau i7, o placa grafica GeForce (Optimus activat), o unitate optica slot, un hard disk sau solid state drive, WiFi, conectivitate USB 3.0. Noul XPS ruleaza pe Windows 7 si este de asteptat la un pret de sub 999 dolari.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.