LG va lansa trei televizoare OLED Ultra HD de 55, 65 şi 77 inchi

 LG va lansa trei televizoare OLED Ultra HD de 55, 65 şi 77 inchi

LG a prezentat diferite modele de televizoare la CES în San Francisco. Trei dintre acestea sunt televizoare OLED cu rezoluţie 4K Ultra HD şi sunt disponibile în dimensiuni precum 55, 65 şi 77 inchi. LG a prezentat, de asemenea, un nou model Full HD de 55 inchi şi un televizor prototip OLED UHD care dispune de un ecran flexibil, utilizatorii pot decide dacă vor să îl folosescă plat sau curbat.


Cum spune şi titlul, LG va lansat in cursul anului acestuia trei televizoare OLED cu rezoluţie 4K Ultra HD. 55EC9800, 65EC9800 şi 77EC9800 folosesc WebOS şi este de aşteptat ca acestea să fie lansate prima dată în Coreea. Din păcate nu avem nici o informaţie cu privire la lansarea televizoarelor LG la nivel mondial. Modelul de top, cel de 77 inchi, va costa în jur de 30.000 dolari.

lg-77-4k-oled-77-inchi

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.