LG Flex isi arata formele in noi imagini

 LG Flex isi arata formele in noi imagini

Un nou raport care are in prim plan viitorul LG Flex, sau G Flex, a oferit o serie de imagini detaliate cu smartphoneul care va avea un ecran de 6 inch si care va fi competitorul direct al Samsung Glalaxy Round. LG a afirmat ca noul OLED va avea o grosime de 0.44mm si va cantari doar 7.2g „chiar daca este un ecran de 6 inch”. Dispozitivul flexibil va fi construit din mai multe straturi de plastic, in loc de sticla, permitandu-i acestuia sa fie flexibil si „indestructibil”. Desi nu a fost anuntat oficial nimic in termeni de pret si disponibilitate pentru Flex, LG deja a cofirmat ca displayul OLED curbat de 6 inch si bateriile curbate sunt deja in productie, deci zvonurile ca ar putea fi lansat in luna noiembrie s-ar putea adeveri.

lg_flex_view

In timp ce si Samsung si LG vor concura pe piata cu telefoane flexibile, din imagini ne putem da seama ca flexarea de la LG este diferita fata de cea de la Samsung. Daca Flex este indoit de sus in jos si adica dinspre ureche spre gura, cei de la Samsung au optat pentru o flexare de la stanga la dreapta.

Intrebarea ramane, care va ramane cel mai confortabil si fiabil dintre acestea doua? Pana la informatii detaliate si pana nu sunt testate nu cred ca va exista vreun raspuns exact.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.