HTC One Max va avea un display de 5.9 inch si scanner pentru amprenta

 HTC One Max va avea un display de 5.9 inch si scanner pentru amprenta

Noul smartphone de la HTC, HTC One Max, va dispunde de un display de 5.9 inch si un scanner pentru amprenta, asemanator cu cel intalnit la ultima versiune de iPhone de la Apple, insa cu diferenta ca va fi pozitionat in spatele dispozitivului.

Este foarte probabil ca HTC One Max sa fie disponibil pentru achizitionare la sfarsitul acestei luni si este o incercare a companiei de a reinvia afacerea cu smartphone-uri sub brandul One, insa cu caracteristici imbunatatite.

iPhone_5_HTC_One_Max

Fata de HTC One, One Max va putea fi blocat sau deblocat cu o simpla atingere a scannerului, care va putea fi folosit si pentru a lansa trei aplicatii favorite, lansate de trei degete diferite, au spus cei de la HTC. Pe langa asta, telefonul va mai dispune de un ecran HD 1080p de 5.9 inch, un procesor quad-core de 1.7GHz de la Qualcomm si 2GB de RAM. Camera din fata va avea o rezolutie de 2.1MP, in timp ce camera de 4MP din spate foloseste designul UltraPixel de la HTC, care, spun cei din companie, ofera un senzor mai mare, oferind o calitate superioara in lumina slaba.

Chiar daca telefoanele oferite de HTC ofera performante bune, compania incearca din rasputeri sa-si mareasca castigurile. La inceputul lunii au raportat o pierdere de 101 milioane de dolari, insa, spera ca HTC One Max sa mai reduca din pierderi si de ce nu, sa aduca un profit considerabil.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.