Data de lansare, stiri si zvonuri pentru Android 4.4 KitKat

 Data de lansare, stiri si zvonuri pentru Android 4.4 KitKat

Ei bine, acest lucru este o surpriza. Asteptand versiunea 5.0 a Android, care parea sa se numeasca Key Lime Pie, Google a decis sa lanseze mai intai versiunea 4.4, care are la baza o intelegere promotionala, si se numeste KitKat. Ca parte din intelegere, Nestle a organizat un concurs care se premiaza cu un Nexus 7 sau credit in Google Play prin codul de bare al produselor Kit Kat.

Lasand la o parte intelegerile de marketing, ce trebuie sa stim despre Android 4.4 KitKat?

Android_KitKat_logo

Data de lansare a Android 4.4 KitKat

Android 4.3 a fost lansat pe Nexus 7, Nexus 7 2012, Nexus 4, Nexus 10 si pe Samsung Galaxy Nexus, cu optiunea de a mai rula si pe alte dispozitive. Insa ce stim despre data de lansare a Android 4.4 KitKat? Nimic deocamdata, insa presupunem ca va fi lansat la sfarsitul lunii octombrie sau inceputul lunii noiembrie, in aceeasi perioada in care ne asteptam sa fie lansat si Android 5.0.

Ca idee, pe 20 septembrie Nestle Germania a confirmat lansarea Android 4.4 KitKat pe pagina de Facebook printr-un raspuns la o intrebare, posibil adresata de un utilizator curios:”Salut Tim, Android 4.4 KitKat va fi disponibil in luna octombrie“. Pe data de 3 octombrie, pe pagina lui de Google+, Artem Russakovskii de la Android Police a spus ca data de lansare a Android 4.4 KitKat este 31 octombrie, data care a fost setata la inceputul lunii septembrie.

Caracteristici Android 4.4 KitKat

Android 4.3 a venit cu cateva actualizari in ceea ce priveste personalizarea multi-user, suport pentru tehnologia inteligenta Bluetooh si o tastatura actualizata. Fiind o lansare minora, Android 4.3 nu a primit niciun nume de desert, impartind Jelly Bean-ul impreuna cu Android 4.1 si 4.2.

Deci, avand un nou nume de cod, trebuie sa ne asteptam ca Android 4.4 sa ofere niste schimbari majore, insa tot ce au declarat cei de la Google a fost: “Scopul nostru este sa oferim cu Android 4.4 KitKat o experienta Android exceptionala tuturor utilizatorilor“. Din aceste cuvinte putem spune ca Google incearca sa integreze noul Android si pe dispozitivele mai putin puternice, ceva ce am auzit acum ceva timp despre Android 5.0, atunci cand s-a vrut ca noul SO sa fie optimizat astfel incat sa ruleze pe dispozitive cu mai putin de 512MB RAM. Un alt lucru care ar putea adeveri zvonul este folosirea Google a kernel-ului Linux 3.8, care foloseste mai putina memorie RAM.

Android_4.4_KitKat

Dispozitive Android 4.4 KitKat

Intr-o reclama de cateva zeci de secunde realizata special pentru noul sistem de operare apare un smartphone ce seamana cu mult asteptatul Nexus 5, ce purta sigla LG si avea o camera destul de mare. In tabara Samsung, Android 4.4 KitKat va veni impreuna cu Galaxy S4 Mini si Samsung Galaxy Mega, daca presupunem ca documentele interne Samsung obtinute de Sam Mobile sunt autentice. Daca aceste dispozitive primesc update-ul, putem spune fara nicio retinere ca Android 4.4 KitKat va ajunge si pe Galaxy S4, Galaxy Note 3, Galaxy S4 Active, Galaxy S4 Zoom si pe recentul Galaxy Round.

Andrei

https://www.blasterzone.ro

Hardware Reviewer; Pasionat de Hardware si Software. Daca aveti nevoie de ajutor, sau alte nelamuriri in privinta unor probleme IT nu ezitati sa lasati un comentariu, va voi raspunde in limita timpului disponibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.