Telefonul Facebook, tot mai aproape de lansare

 Telefonul Facebook, tot mai aproape de lansare

 
   Iniţial, telefonul Facebook ar fi trebuit să nu coste nimic. Surse apropiate companiei care au lucrat la telefonul Facebook au declarat pentru BusinessInsider că executivii companiei voiau să realizeze un telefon cu propriile resurse tehnologice şi apoi să ofere aceste telefoane, gratuit, utilizatorilor reţelei de socializare.

   Facebook spera că banii vor veni din reclamele difuzate pe aceste telefoane. Dar, în momentul în care au aflat că fiecare telefon ar produce companiei costuri de 700 de dolari, s-au răzgândit.

   Din acest motiv Facebook a renunţat la ideea de a oferi gratuit telefonul.
   Conform surselor citate, primul telefon care va veni din partea companiei sociale va fi lansat în aprilie, acesta fiind produs de HTC. De asemenea, Facebook pregăteşte un al doilea telefon ce va putea fi lansat în următoarele 12-18 luni, acesta fiind produs cel mai probabil de Samsung.

sursa:zf.ro

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.