Cel mai mic desktop PC din lume

 Cel mai mic desktop PC din lume

Lenovo a lansat IdeaCentre Q180, despre care afirma ca este cel mai mic desktop PC din lume. Pana la confirmarea acestui fapt, cert este ca acesta este extrem de mic, avand dimensiunile 155 x 192 x 22 mm, nu mai mare decat o carcasa de DVD si poate fi pozitionat vertical sau orizontal.

In interiorul carcasei gasim un procesor dual-core Atom de 2,13 GHz, 4 GB memorie RAM si la alegere HDD de 500 GB sau SSD de 128 GB. Lenovo permite de asemenea incorporarea unei placi video dedicate AMD Radeon HD 6450A, cu 512 MB RAM si compatibila DirectX 11.

Conectivitatea este asigurata de patru porturi USB 2.0, doua porturi USB 3.0 si iesiri video VGA si HDMI, dar si audio 7.1. Nu lipsesc placa de retea wireless integrata si un cititor de card-uri. Nu se stie cand Lenovo IdeaCentre Q180 va ajunge si in Romania, dar in Statele Unite va fi disponibil incepand cu luna decembrie, la un pret aproximativ de 349 de dolari.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.