Telefonul Facebook?

 Telefonul Facebook?

Am fost acolo, am facut aia si nimanui nu-i pasa

Pe internet a aparut un zvon despre un telefon Facebook, care va schimba retelele sociale facandu-le altfel decat cum le stim noi. Cu nume de cod „Buffy”, care insufla o cantitate imensa de încredere în calibrul produsului, telefonul va face viata tuturor mai buna la simpla apasare a unui buton.
În timp ce unii si-au exprimat îngrijorarea in ceea ce priveste confidentialitate cu un telefon Facebook în buzunar, acest lucru fiind facut si inainte si nimanui nu i-a pasat. Îti amintesti HTC Chacha? Dar despre versiunea AT&T, HTC Status?

Aceasta a fost neoficial, adica HTC/AT&T nu poate fi considerat un telefon Facebook doar pentru ca acest telefon a avut Facebook înradacinat pe tot drumul pâna la nivelul hardware-ului. Poti vedea butonul Facebook in partea dreapta din fata a telefonului, care a facut ca print-o simpla apasare a unui buton, sa share-uiesti tot din jurul tau. Atat AT&T,cat si HTC a laudat Status/Chacha, numindu-le primele telefoane Facebook în reteaua AT&T. Acesta a fost lansat pentru a schimba lumea, pentru una mai buna. La urma urmei, sharing-ul este bun, nu-i asa?

Aceasta a fost la inceputul acestui an, iar de atunci telefonul Facebook a avut niciun impact. E ca si cum s-au ascuns in liniste în camerele din spate ale magazinelor. Sunt sigur ca unele dintre ele au fost vândute clientilor, dar cu siguranta nu am vazut unul în lumea reala.

Daca Facebook dezvolta într-adevar Buffy, sau oricum se va numi în cele din urma telefonul Facebook, este probabil sa primeasca aceeasi receptie, ca „nimeni nu detine un” Chacha. De fapt, pentru Facebook este prea târziu pentru a aduce un astfel de telefon in piata si sa aiba si succes, pentru ca orice utilizator de Facebook are deja un acces decent la acest serviciu pe telefonul lor actual. Nu conteaza de pe care telefon il folosesc, Facebook este deja in fata si centru pentru cei care il considera important.
Telefonul Facebook? Cred nu-i pasa nimanui din afara organizatiei Facebook.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • […] telefonul Facebook ar fi trebuit să nu coste nimic. Surse apropiate companiei care au lucrat la telefonul Facebook au declarat pentru BusinessInsider că executivii companiei voiau să realizeze un telefon cu […]

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.