Facebook vrea sa faca 1 miliard de dolari anul acesta doar din social gaming

 Facebook vrea sa faca 1 miliard de dolari anul acesta doar din social gaming

Facebook va genera o suma estimata la 1 miliard $,venituri provenite din jocuri sociale în acest an. Cea mai mare parte din aceste venituri vor proveni din publicitate, dar unele vor proveni din Credite Facebook.Nesurprinzator, pentru a comenta Facebook este în scadere.

Kevin Ryan, un antreprenor de succes si fostul director executiv al gigantului publicitar online DoubleClick,a facut aceasta predictie într-un interviu dat Reuters în aceasta saptamâna. Fratele lui Ryan, Sean Ryan, a devenit director de parteneriate la jocuri Facebook la începutul anului 2011,iar cei doi isi impartasesc informatii în mod regulat.

Facebook este o companie privata,deci nu trebuie sa divulge informatii financiare.Compania va publica anul viitor, cât mai curând posibil in primele luni ale anului 2012.Oferta publica initiale a saitului ar putea fi foarte mare, având în vedere faptul ca evaluarea sa a fost prezis de la început la 100 miliarde dolari.

Zynga, dezvoltatorul dominant de jocuri sociale pe Facebook, doar a depus pentru un IPO de astazi, iar numarul este (coincidenta?) 1 miliard dolari. Zynga a raportat ca în 2010 veniturile au fost 597 milioane dolari, comparativ cu 121 milioane dolari pentru 2009, si 19 milioane de euro pentru anul 2008.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.