HIS a actualizat placa grafica Radeon HD 7970 IceQ X2

 HIS a actualizat placa grafica Radeon HD 7970 IceQ X2

In luna martie, HIS a debutat cu Radeon HD 7970 IceQ x2, iar de atunci si pana acum, placa a fost depasita de catre GHz Edition. Astfel, HIS a decis ca este timpul pentru o actualizare si asta a anuntat noua versiune a placii grafice Radeon HD 7970 IceQ X2 care are o frecventa de 1GHz fata de precedenta versiune, unde frecventa era de 925MHz. De asemenea, modul PowerTune turbo este disponibil care ridica frecventa la 1050 MHz iar viteza memoriei a crescut de la 5500 la 6000 MHz.

In afara de aceste modificari de performanta, HD 7970 IceQ X2 GHz Edition este identic cu predecesorul sau, atat PCB-ul cat si sistemul de racire raman neschimbate. Placa dispune de 3GB de memorie GDDR5 si o interfata de 384-bits. HIS nu a mentionat inca un pret pentru aceasta placa grafica.

HIS_HD_7970_IceQ_X2_GHz_Edition

HIS_HD_7970_IceQ_X2_GHz_Edition

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Wow , mi-ar cam trebui si mie o placa noua si asta ar fi una chiar buna:>

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.