HIS a actualizat placa grafica Radeon HD 7970 IceQ X2

 HIS a actualizat placa grafica Radeon HD 7970 IceQ X2

In luna martie, HIS a debutat cu Radeon HD 7970 IceQ x2, iar de atunci si pana acum, placa a fost depasita de catre GHz Edition. Astfel, HIS a decis ca este timpul pentru o actualizare si asta a anuntat noua versiune a placii grafice Radeon HD 7970 IceQ X2 care are o frecventa de 1GHz fata de precedenta versiune, unde frecventa era de 925MHz. De asemenea, modul PowerTune turbo este disponibil care ridica frecventa la 1050 MHz iar viteza memoriei a crescut de la 5500 la 6000 MHz.

In afara de aceste modificari de performanta, HD 7970 IceQ X2 GHz Edition este identic cu predecesorul sau, atat PCB-ul cat si sistemul de racire raman neschimbate. Placa dispune de 3GB de memorie GDDR5 si o interfata de 384-bits. HIS nu a mentionat inca un pret pentru aceasta placa grafica.

HIS_HD_7970_IceQ_X2_GHz_Edition

HIS_HD_7970_IceQ_X2_GHz_Edition

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

1 Comment

  • Wow , mi-ar cam trebui si mie o placa noua si asta ar fi una chiar buna:>

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.