Placile de baza care suporta procesorul Bulldozer

 Placile de baza care suporta procesorul Bulldozer

MSI si ASRock si-au listat placile de baza care suporta procesorul Bulldozer

Acum, ca seria de procesoare AMD FX au fost lansate, MSI si ASRock au decis sa-si arate sprijinul lor prin listarea tuturor placilor de baza care pot fi utilizate cu primele procesoare Bulldozer.
În primul rând, avem lista de compatibilitati MSI AM3+, care include patru placi cu chipset-uri AMD din seria 900, si alte 14 bazate pe chipset-uri mai vechi. Nu toate sunt disponibile, dar, desi exista un numar destul de mare din modelele care se vand actual aveti de unde alege. Si nu uitati va trebui sa aveti un BIOS actualizat pentru a debloca suportul FX Series.

Placile de la ASRock care suporta 8-core sunt in numar de 19 echipate cu chipset-uri noi(990FX) si mai vechi(NVIDIA nForce 630A). Tot ce a mai ramas de facut acum este obtinerea unui procesor din seria FX …O sarcina simpla, nu?

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.