MSI anunță noua serie de plăci video Gaming Z

 MSI anunță noua serie de plăci video Gaming Z

MSI, liderul mondial în vânzările hardware destinate gamingului, este mândru să prezinte noua serie GAMING Z, MSI GTX 1080 GAMING Z 8G și MSI GTX 1070 GAMING Z 8G. La fel ca și pe seria Gaming X, această serie dispune de o răcire bazată pe TWIN FROZR VI precum și tehnologia TORX Fan 2.0, care generează cu 22% mai multă presiune a aerului decât versiunea precedentă, oferind astfel o performanță de răcire mai bună și reducere a zgomotului.

PCB-ul alcătuit din 10 faze este alimentat de un conector de 8 pini și unul de 6 pini ceea ce va permite performanțe de overcloking mai mari.

MSI GAMING Z

Ca și iluminare, seria GAMING Z vine în plus cu logo-ul RGB afișat pe backplate care poate fi setat pe oricare dintre cele 16,8 milioane de culori disponibile.

MSI GAMING Z

Specificațiile pentru MSI GTX 1080 GAMING Z și MSI GTX 1070 GAMING Z le găsiți mai jos.

MSI GAMING Z

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.