MSI anunță noua serie de plăci video Gaming Z

 MSI anunță noua serie de plăci video Gaming Z

MSI, liderul mondial în vânzările hardware destinate gamingului, este mândru să prezinte noua serie GAMING Z, MSI GTX 1080 GAMING Z 8G și MSI GTX 1070 GAMING Z 8G. La fel ca și pe seria Gaming X, această serie dispune de o răcire bazată pe TWIN FROZR VI precum și tehnologia TORX Fan 2.0, care generează cu 22% mai multă presiune a aerului decât versiunea precedentă, oferind astfel o performanță de răcire mai bună și reducere a zgomotului.

PCB-ul alcătuit din 10 faze este alimentat de un conector de 8 pini și unul de 6 pini ceea ce va permite performanțe de overcloking mai mari.

MSI GAMING Z

Ca și iluminare, seria GAMING Z vine în plus cu logo-ul RGB afișat pe backplate care poate fi setat pe oricare dintre cele 16,8 milioane de culori disponibile.

MSI GAMING Z

Specificațiile pentru MSI GTX 1080 GAMING Z și MSI GTX 1070 GAMING Z le găsiți mai jos.

MSI GAMING Z

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.