MSI anunță noua serie de plăci video Gaming Z

HED
12 iulie 2016

MSI, liderul mondial în vânzările hardware destinate gamingului, este mândru să prezinte noua serie GAMING Z, MSI GTX 1080 GAMING Z 8G și MSI GTX 1070 GAMING Z 8G. La fel ca și pe seria Gaming X, această serie dispune de o răcire bazată pe TWIN FROZR VI precum și tehnologia TORX Fan 2.0, care generează cu 22% mai multă presiune a aerului decât versiunea precedentă, oferind astfel o performanță de răcire mai bună și reducere a zgomotului.

PCB-ul alcătuit din 10 faze este alimentat de un conector de 8 pini și unul de 6 pini ceea ce va permite performanțe de overcloking mai mari.

MSI GAMING Z

Ca și iluminare, seria GAMING Z vine în plus cu logo-ul RGB afișat pe backplate care poate fi setat pe oricare dintre cele 16,8 milioane de culori disponibile.

MSI GAMING Z

Specificațiile pentru MSI GTX 1080 GAMING Z și MSI GTX 1070 GAMING Z le găsiți mai jos.

MSI GAMING Z

About - hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Lasa un comentariu

XHTML: Poti folosi urmatoarele taguri: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>