MSI lansează placa de bază Z170A KRAIT Gaming R6 Siege

 MSI lansează placa de bază Z170A KRAIT Gaming R6 Siege

MSI are plăcerea să anunţe din nou, după doar câteva zile de la prezentarea seriei ECO II, o nouă placă de bază, de data aceasta în parteneriat cu cei de la Ubisoft. Placa de bază se numeşte Z170A KRAIT Gaming R6 Siege şi a fost lansată odată cu cel mai recent titlu de la Ubisoft, Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Dacă veţi achiziţiona această placa de bază, veţi primi gratuit o copie a jocului.


Z170A KRAIT Gaming R6 Siege dispune de un design unic (alb-negru) şi de diferite tehnologii precum Audio Boost 3, oferindu-vă astfel o experienţă audio realistă şi captivantă sau tehnologia DDR4 Boost, aprobată de marii producători de memorie precum Kingston, Corsair, etc. care vă va oferi performanţe optime şi o stabilitate deplină a sistemului.

placa_de_baza_MSI_Z170A KRAIT Gaming R6 Siege

MSI_Krait_Gaming_Z170A

Încă nu au fost făcute publice specificaţiile complete sau preţul plăcii de bază MSI Z170A KRAIT Gaming R6 Siege, dar cu siguranţă acestea vor fi anunţate foarte curând.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.