MSI anunță noile plăci video GeForce GTX 1080

 MSI anunță noile plăci video GeForce GTX 1080

Bazându-se pe succesul monumental al seriei GTX 900 GAMING, MSI lansează o nouă serie de plăci video destinată gamerilor, bazată pe noul GPU NVIDIA.


Mai jos găsiți imagini cu noile modele de la MSI precum și câteva informații. Zilele următoare așteptăm informații cu privire la prețul acestora și de asemenea data de lansare.

MSI GTX 1080 GAMINGX

Noul TWIN FROZR VI dispune de o răcire mult mai eficientă față de versiunea anterioară. Tehnologia TORX FAN 2.0 generează cu 22% mai multă presiune a aerului oferind astfel o performanță mai bună de răcire dar în același timp reducând și nivelul de zgomot.

MSI-GTX-1080-GAMINGX-PRET

MSI GTX 1080 Sea Hawk

MSI GeForce GTX 1080 SEA HAWK este rezultatul unui parteneriat revoluționar care combină placa video MSI cu popularul cooler lichid Corsair Hydro.

MSI-GTX-1080-SEA-HAWK-PRET

MSI GTX 1080 ARMOR

MSI GeForce GTX 1080 ARMOR 8G OC este placa video perfectă pentru gameri sau moderi care caută întotdeauna ceva unic și diferit.

MSI-GTX-1080-ARMOR-PRET

MSI GTX 1080 Aero

MSI GTX 1080 Aero 8G OC are un aspect elegant și va arăta foarte bine în orice sistem. De asemenea, acest model dispune de răcire activă formată dintr-un singur ventilator care împinge tot aerul cald printr-un sistem de evacuare situat în spatele plăcii video, păstrând astfel, restul componentelor reci.

MSI-GTX-1080-Aero-PRET

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.