Vezi care sunt cele mai spectaculoase computere de gaming prezentate la CES 2017

 Vezi care sunt cele mai spectaculoase computere de gaming prezentate la CES 2017

Să fie oare 2017 anul în care jocurile video și sistemele dedicate acestora să domine piața? Cei mai mari producători precum Intel, AMD, Razer sau MSI au arătat un mare interes asupra sistemelor și perifericelor de gaming și au prezentat noi produse care au încântat o mulțime de gameri din întreaga lume.


Mai jos am selectat câteva dintre cele mai spectaculoase sisteme dedicate pasionaților de jocuri video prezentate în cadrul conferințelor de la CES 2017.

Razer Project Valerie Laptop

Razer a prezentat probabil cel mai spectaculos concept de la CES 2017. Aceștia au prezentat primul laptop echipat cu trei monitoare 4K de 17inchi care se extind automat prin apăsarea unui buton. Project Valerie este proiectat celor care doresc o experiență de gaming cât mai plăcută chiar și atunci când sunt plecați în vacanță.

Acesta este echipat cu un procesor Intel Core I7 Kaby Lake și o placă video GTX 1080 iar în momentul lansării probabil că va putea fi echipat cu diferite componente high-end. Din păcate, Razer a anunțat că acest laptop nu va fi lansat în acest an, așa că cei care sunt nerăbdători să pună mâna pe un astfel de model vor trebui să mai aștepte un an.

Razer Project Valerie Laptop

CyberPowerPC Pro Streamer HyperLiquid

După cum sugerează și titlul, CyberPowerPC Pro Streamer HyperLiquid este un sistem dedicat streamerilor profesioniști. Noul sistem al celor de la CyberPowerPC face parte din seria Hyper Liquid și dispune de cea mai nouă generație de procesoare Intel Kaby Lake precum și de două plăci video GeForce GTX 1080. De asemenea, în interiorul carcasei Enthoo Elite Ultra găsim două sisteme care vor oferi performanțe uimitoare celor care au nevoie de acest lucru.

CyberPowerPC Pro Streamer HyperLiquid va fi disponibil în curând pe site-ul celor de la CyberPowerPC și cu siguranță va fi dorit de o mulțime de streameri din întreaga lume.

CyberPowerPC Pro Streamer HyperLiquid

CyberPowerPC Syber XL

CyberPowerPC Syber XL este un alt sistem high-end care mi-a plăcut foarte mult. Acesta vide echipat cu Intel Core i7-7700K sau AMD Ryzen, GTX 1080, un SSD Samsung 512Gb precum și 16GB de memorie RAM ADATA tactată la 3000MHz. Din ce știm, Syber XL va fi disponibil din vara acestui an.

CyberPowerPC Syber XL

MSI Night Blade NI3

MSI au prezentat noul sistem de gaming Night Blade NI3 oprimizat special pentru VR. Acesta vine echipat cu un procesor Intel I7 Kaby Lake, o placă video GTX 1060 cu 6GB de memorie GDDR5 și pâmă la 32GB de memorie RAM DDR4. De asemenea, MSI Night Blade NI3 dispune și de iluminare RGB care suportă până la 16,8 milioane de culori.

MSI Night Blade NI3

CyberPowerPC Luxe with In Win D-Frame case

Un nou model prezentat de către cei de la CyberPowerPC a fost pe lista celor mai apreciate sisteme de gaming de la CES 2017. Acesta era echipat cu un procesor Intel Core I7-7700K Kaby LAke, două plăci video MSI GeForce GTX 1080, 32GB de memorie RAM DDR4 precum și un SSD Samsung 960 Proo M de 512GB.

CyberPowerPC Luxe with In Win D-Frame case

În materie de hardware am văzut că se poate, acum aștept să văd ce jocuri video vor fi lansate în acest an. Cine știe, poate vom vedea începutul unei noi serii de jocuri, ceva diferit sau un nou titlu Assassin’s Creed?

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.