Surface Pro cu procesor Core i5 disponibila de la 899 dolari

 Surface Pro cu procesor Core i5 disponibila de la 899 dolari

In curand vom putea achizitiona urmatorul membru din familia Microsoft’s Surface care va aparea pe piata la inceputul anului 2013 si se va numi Surface Pro. Spre deosebire de Surface RT care ruleaza pe Windows RT, Surface Pro va folosi versiunea completa Windows 8. Tableta Surface Pro poate fi numita chiar un Ultrabook fara tastatura, deoarece foloseste un procesor puternic, si anume Intel Core i5 si 4GB de memorie RAM. Tableta are un ecran de 10.6 inch cu rezolutie Full HD si un Mini DisplaPort care va permite sa va conectati la un ecran de 2560×1440 pixeli.

Surface Pro vine cu windows 8 Pro, iar la capitolul pret, modelul de 64GB va costa 899 dolari, iar modelul de 128GB va costa 999 dolari. De asemenea Surface Pro va fi lansata in luna ianuarie 2013 in Statele Unite, pentru Romania nu avem inca data de lansare.

Surface Pro

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.