Noile drivere Nvidia 310.64 Beta imbunatatesc performanta in Far Cry 3

 Noile drivere Nvidia 310.64 Beta imbunatatesc performanta in Far Cry 3

Producatorul placilor grafice Nvidia a lansat noile drivere GeForce 310.64 Beta care sporesc performanta in cel mai noi joc de la Ubisoft, si anume Far Cry 3. Nvidia a testat jocul la o rezolutie de 1920×1080 pixeli cu toate setarile la maxim, 8x multi-sampling anti-aliasing (MSAA) iar testele lor spun ca GeForce GTX 660 vine cu o performanta de 6% mai buna cu noile drivere, in timp ce GeForce GTX 670, 680 si dual-GPU GTX 690 au obtinut o performanta impresionanta, 38% mai mare fata de driverele precedente.

In afara de noul profil Far Cry 3 SLI, driverele contin optimizari pentru diferite jocuri, cum ar fi Call of Duty: Black Ops 2 sau Assassin’s Creed 3.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.