Notebook-ul Acer Aspire One 10.1

 Notebook-ul Acer Aspire One 10.1

Notebook-ul Acer Aspire One 10.1″ cu CPU dual-core Atom N570 primeste o refacere de vara,270$

Tocmai la timp pentru sezonul de vara, Acer ofera noile linii Aspire One Happy 2, netbook-uri ce vin în culori inspirate din milkshake-uri: Banana Cream, Blueberry Shake, Papaya Milk şi Strawberry Yogurt.

Nu fi distras de carcasa cu fructe colorate (si touchpad potrivit), desi,sub capota sa este un netbook functionabil, chiar daca este usor si conceput pentru utilizarea cazuala si pentru economisirea bateriei.Notebook-ul 10,1″ inmagazineaza un procesor un dual-core Intel Atom N570, un GPU integrat Intel GMA 3150, 1 GB de RAM, HDD de 250 GB, care sunt Specificatii tipice pentru un computer în aceasta clasa si gama de pret.

acer-aspire-one-netbooks-happy2_group-small

Camere web de 3.0 megapixeli este desigur, slabă, dar vine cu o tastatura cu 93 % din dimensiunele standard si 3 porturi USB astfel cum sunt enumerate pe Amazon. Acer sustine ca acest netbook va rezista pana la 8 ore înainte de o reîncarcare. Acesta are incorporat Wi-Fi si un port Ethernet, deci ar putea fi capabil sa acceseze internetul dintr-un hotel sau o cafenea.Cu grosime de doar 1 inch si cântarind peste 2.5 kg, Aspire One este usor de strecurat într-un bagaj fara a se adauga prea multa greutate bagajului.

Pentru doar 270$,linia Happy 2 de netbook-uri este cu siguranta mai ieftina decat majoritatea tabletelor Wi-Fi si nu ar trebui sa va faceti griji cu privire la cumpararea unui sistem de operare Android sau sa cautati dispozitive periferice pentru a solutiona o lipsa de porturi USB / cititoare externe de carduri pe unele tablete, care trebuie sa ramâna anonime. Chiar si netbook-urile Asus Eee cu specificatii similare se merita sa fie cumparate pentru 320 dolari pe Newegg. Aceste patru notebook-uri Happy 2 sunt disponibile pe piata incepand de astazi.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.