Steve Ballmer sustine prezentarea de software de la CES 2012

 Steve Ballmer sustine prezentarea de software de la CES 2012

Presedintele consiliului de administratie Microsft Steve Ballmer sustine prezentarea de software de la CES 2012

A fost confirmat faptul ca presedintele consiliului de administratie Microsoft Steve Ballmer va sustine din nou discursul tematic CES de anul viitor.

„Suntem încântati sa primim Microsoft inapoi la prezentarea CES”,a declarat Gary Shapiro, presedinte si presedintele consiliului de administratie al Consumer Electronics Association (CEA).”De la mobile,la desktop-uri,la jocuri si dincolo, Microsoft are un impact semnificativ asupra tuturor aspectelor legate de industria tehnologiei de consum si discursul lui Steve Ballmer este o modalitate foarte buna de a dovedi asta la International CES 2012. Suntem încântati sa auzim initiativele recente ale Microsoft si viziunea lui Ballmer pentru directia in care se indreapta tehnologia de consum.”

Nu exista detalii cu privire la ceea ce Ballmer va vorbi, dar presupunerea mea este ca Windows 8 este principalul subiect,iar pe ordinea de zi vor fi tabletele si PC-urile care vor folosi acest sistem de operare.Sunt pe deplin convins ca Microsoft are o versiune beta a Windows 8,care o va prezenta la conferinta dezvoltatorului BUILD in septembrie a acestui an si ne asteptam la o lansare a unei versiuni publice a sistemului de operare de la începutul anului viitor.
NOTA: prima versiune beta publica a OS Windows 7 a fost lansat în timpul CES 2009.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.