Apple a inceput productia de iPad 3

 Apple a inceput productia de iPad 3

Furnizorii Apple au demarat productia display-urilor de inalta rezolutie destinate urmatoarei generatii de iPad, rezolutie ce va fi in cazul iPad 3 de doua ori mai mare decat cea oferita de actualul model al tabletei Apple.

Procuctia pentru ecranele viitoarei tablete iPad 3, care va fi lansata in prima parte a anului viitor, a inceput deja. In vreme ce rezolutia iPad-ului 2 este de 1024 x 768 pixeli, cea a viitoarei tablete Apple va fi de 2048 x 1536 pixeli, asa-numitul Retina Display prezent si pe modelele iPhone 4 si iPhone 4S, si va fi produs de Samsung, Sharp si LGD, informeaza cnet.com

Apple a ales sa lucreze simultan cu trei companii intrucat fabricarea acestui tip de display in volume mari este destul de problematica. De asemenea, Apple pregateste lansarea unei variante mai mici a tabletei iPad, care va fi denumita, probabil, iPad Mini. Modelul ar urma sa iasa pe piata in a doua parte a anului viitor, potrivit aceleiasi surse.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.