Apple a inceput productia de iPad 3

 Apple a inceput productia de iPad 3

Furnizorii Apple au demarat productia display-urilor de inalta rezolutie destinate urmatoarei generatii de iPad, rezolutie ce va fi in cazul iPad 3 de doua ori mai mare decat cea oferita de actualul model al tabletei Apple.

Procuctia pentru ecranele viitoarei tablete iPad 3, care va fi lansata in prima parte a anului viitor, a inceput deja. In vreme ce rezolutia iPad-ului 2 este de 1024 x 768 pixeli, cea a viitoarei tablete Apple va fi de 2048 x 1536 pixeli, asa-numitul Retina Display prezent si pe modelele iPhone 4 si iPhone 4S, si va fi produs de Samsung, Sharp si LGD, informeaza cnet.com

Apple a ales sa lucreze simultan cu trei companii intrucat fabricarea acestui tip de display in volume mari este destul de problematica. De asemenea, Apple pregateste lansarea unei variante mai mici a tabletei iPad, care va fi denumita, probabil, iPad Mini. Modelul ar urma sa iasa pe piata in a doua parte a anului viitor, potrivit aceleiasi surse.

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.