Tom Clancy’s The Division: Sfaturi pentru începători

 Tom Clancy’s The Division: Sfaturi pentru începători

Ştiu că mulţi dintre voi aţi jucat deja Tom Clancy’s The Division, dar cu siguranţă vor mai fi la fel de mulţi care îşi vor cumpăra jocul în perioada următoare. De aceea, în acest articol voi încerca să ofer câteva sfaturi pentru începători.


Dacă nu ai jucat încă The Division cu siguranţă informaţiile de mai jos te vor ajuta să progresezi mai uşor şi să supravieţuieşti mult mai mult în faţa inamicilor.

the-division-logo

UPGRADEAZĂ-ŢI BAZA PRINCIPALĂ

Baza principal este foarte importantă! Din primele misiuni va trebui să eliberezi baza de sub asediu şi să repui cele trei aripi principale (Medical, Security şi Tech) din nou on-line. Odată ce ai deblocat această bază, vei primi şi primele misiuni. Acestea sunt marcate pe hartă în funcţie de categorie, pentru medical misiunile sunt marcate cu verde, pentru tehnologie misiunile vor fi marcate cu galben (fulger), iar pentru securitate, misiunile vor fi marcate cu un scut albastru.
Cu cât vei face mai multe upgrade-uri pentru cele trei categorii de servicii, vei primi abilităţi mai puternice precum şi diferite bonusuri.

the-division-sfaturi-misiuni6

SAFEHOUSE

Există destul de multe case sigure în New York. Odată ce ai debloat un Safe House, vei putea să ajungi foarte repede într-un anumit loc din aproprierea acesteia prin funcţia FAST TRAVEL (ATENIŢIE! Fast Travel nu este disponibil în Dark Zone). De asemenea, în Safe House poţi interacţiona cu alţi jucători, îţi poţi cumpăra arme sau echipament, poţi obţine misiuni secundare în apropiere sau un alt lucru important, te poţi aproviziona cu muniţie.

the-division-sfaturi-misiuni2

COLECTEAZĂ ITEME

Colectează tot ce găseşti la inamici sau de prin diferite cutii şi rucsace din oraş. Fie că sunt arme sau echipamente, mai bune sau mai rele, colectează-le. Dacă aceste obiecte nu sunt mai bune decât cele pe care le deţii deja, le poţi vinde pentru a face rost de bani şi ulterior să cumperi ceva mai bun. Poţi vinde aceste obiecte la un vendor pe care îl găseşti în orice safe house sau în baza principală.

the-division-sfaturi-misiuni5

REVIVE, REVIVE, REVIVE

Cu siguranţă cea mai interesantă experienţă în The Division este atunci când joci alături de prieteni sau alţi agenţi pe care îi găseşti în joc. Dacă veţi fi mai mulţi cu siguranţă veţi rezista mai mult, mai ales în Dark Zone. Odată ce un coechipier este doborât, ai posibilitatea să îl reînvii dacă te apropii suficient de el. Dacă tu eşti cel doborât încearcă să te apropii de cel mai apropiat coleg pentru a te învia. Fii cu ochii pe colegii tăi şi ajutaţi-vă cât mai mult posibil.

the-division-sfaturi-misiuni3

ADĂPOSTEŞTE-TE

În The Division adăpostirea este crucială, vei fi o ţintă uşoară dacă nu te vei adăposti. Încearcă să te adăposteşti după diferite obiecte sau clădiri atunci când te afli în timpul uni atac. Dacă te afli în cover iar inamicul este destul de aproape de tine, trage în acesta fără a mai pune ţinta. De aproape vei face destul de mult damage iar tu vei încasa mai puţine gloanţe.

the-division-sfaturi-misiuni

UPGRADEAZĂ-ŢI ARMELE

Verifică inventarul în mod regulat şi echpează-ţi arma cu cele mai bune elemente. De cele mai multe ori, armele de la shop nu sunt mai bune decât cele din inventarul tău. Având în vedere că produsele din shop se schimbă odată la 24 de ore, singura opţiune pentru a-ţi îmbunătăţi arma este să o personalizezi, fie prin adăugarea unei lunete, a unui încărcător sau a unui amortizor. Toate aceste lucruri te vor ajuta să faci un damage mai mare (Damage-ul pe care îl provoci inamicilor este afişat în momentul în care tragi în aceştia).

the-division-sfaturi-misiuni4

Voi reveni curând cu un nou articol dedicat jocului Tom Clancy’s The Division în care vă voi arăta cum să faceţi level cât mai repede posibil.

HED

Sunt pasionat de lumea gaming-ului și IT-ului încă de când eram mic. Pe blogul meu, găsiți știri despre jocuri, informații relevante din domeniul jocurilor video, tutoriale utile și știri din industria IT. Dacă aveți întrebări sau neclarități cu privire la articolele sau tutorialele mele, nu ezitați să lăsați un comentariu și voi răspunde în cel mai scurt timp posibil.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.