The Division va dispune de o versiune trial începând de mâine

 The Division va dispune de o versiune trial începând de mâine

După cum ați observat și în titlu, începând de mâine, toți utilizatorii de PC și Xbox One vor putea să joace The Division gratuit, bineînțeles într-o versiune limitată. Utilizatorii de PlayStation 4 vor avea acces la această versiune începând cu data de 9 martie.


Că tot vorbeam de restricții, trebuie să știți că nu vor exista restricții în ceea ce privește zonele de joc, veți putea juca Co-Op cu prietenii atât în Safe Zone cât și în Dark Zone. În schimb, nivelul maxim la care puteți ajunge în versiunea trial este 8. De asemenea, veți putea juca maxim șase ore după care această versiune va înceta să mai ruleze. Realizările vor rămâne salvate și veți putea continua în cazul în care veți decide să achiziționați jocul.

Voi ce părere aveți despre decizia luată de către cei de la Ubisoft cu privire la această versiune Trial pentru The Division?

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.