Ubisoft a anunțat The Division 2

 Ubisoft a anunțat The Division 2

La fix o săptămână de la sărbătorirea celor doi ani de la lansarea lui The Division, Ubisoft a anunțat că The Division 2 se află în lucru. Deși nu au oferit prea multe informații despre joc, dezvoltatorul a promis că jocul va fi prezentat la E3 2018 din Los Angeles, în luna iunie.


De asemenea, jocul va fi dezvoltat de Massive Entertainment alături de studiourile Ubisoft Annecy, Redstorm, Reflections, Ubisoft România precum și Ubisoft Shanghai și va rula pe o versiune actualizată a motorului grafic Snowdrop.

The-Division-2


The Division 1.8.1 / 1.8.2

Ubisoft a mai anunțat că dezvoltarea lui The Division nu se va opri, iar în cursul acestui an vor veni încă două update-uri majore. Primul update major va fi în luna aprilie. Atunce se vor adăuga un nou Globla Event numit Blackout precum și două noi moduri de joc.

Update-ul 1.8.2 va fi lansat în luna iunie și va introduce două moduri Legendary, un nou Global Event și o nouă carcteristică numită Shields, care va oferi jucătorilor recompense speciale în The Division 2. Mai jos găsiți toate update-urile care vor urma în The Division.

the-division-1.8.2

HED

hedmasster: Web developer , Web designer , Games reviewer . Pasionat de IT & Gaming , owner www.blasterzone.ro & www.graphicpedia.ro. Dacă aveţi nelămuriri în privinţa unor articole/tutoriale puteţi lăsa un comentariu şi în cel mai scurt timp vă voi răspunde.

Poate te interesează şi

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.